به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان، داود ربیعی گفت: طی بازرسی های صورت گرفته از یک واحد قصابی توسط کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی که مبادرت به کشتار غیر مجاز و عرضه گوشت غیر بهداشتی داشتند، ضمن معرفی به مراجع قضایی، این واحد عرضه گوشت قرمز پلمپ و از ادامه فعالیت آن جلوگیری شد.
وی افزود : گوشت های عرضه شده در قصابی ها و مراکز فروش باید در کشتارگاه های تحت نظارت دامپزشکی تهیه شود و دام های کشتاری در کشتارگاه ها باید قبل و بعد از کشتار توسط بازرسان بهداشتی بازرسی شوند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اردل اظهار داشت : هرگونه کشتار غیر مجاز خارج از کشتارگاه جرم محسوب می شود و عاملین علاوه بر معرفی به مراجع قضایی و مجازات ، محل کسب آنان نیز طبق قانون پلمپ و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری می شود.
ربیعی در پایان از مردم خواست هنگام خرید گوشت به برچسب دامپزشکی روی لاشه ها و تاریخ تولید و انقضاء سایر فرآورده های خام دامی دقت کرده و هرگونه تخلف بهداشتی را به شبکه دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند.
نظر شما